Cervexas

Keler 18

Keler está elaborada según a receita orixinal dos seus fundadores Juan e Teodoro Kutz, dous mestres cervexeiros de orixen alemán que se estableceron en San Sebastián en 1890. Dende a fábrica orixinal, situada no barrio donostiarra de El Antiguo, estos dous hermanos crearon unha magnífica cervexa que se converteu en un dos produtos distintivos e emblemáticos do País Vasco.

Cor oro vello, luminoso, con reflexos de roble novo. Brillante e de aspecto vivo. Burbullas sutiles, abundantes, que rematan en escuma branca de larga persistencia. Olor da malta de cebada. Nariz complexa por as notas do lúpulo e a levadura. Elegante e tradicional. Moi sabrosa aunque lixeira, fresca e cun carbónico integrado. Recordos a cereais tostados.

Lager, 6,5% cont. Alc.

Radeberger

As mellores cousas na vida, polo xeral son as máis simples, pero o que separa o bo do excelente é a calidade destes simples ingredientes. Empezamos con auga pura, suave e exclusiva de a nosa propia fonte en Radeberg. Logo agregamos lúpulo nobre de calidade Premium para lograr un sabor fresco cunha distintiva nota agria. Finalmente, a cebada clara da máis alta calidade agrega unha sensación picante a lingua cunha intensidade robusta. Hasta a nosa levedo é de produción propia e exclusiva da receita da Radeberger Pilsner. Respectando dende 1872 a Lei da Pureza Alemán.

Ingredientes: Auga, Malta, Lúpulo, Levedo
Pilsen, Amargor 33 IBUS, 4,8% cont. Alc.

Voll Damm

A Dobre Malte é o que lle dá a Voll-Damm a súa inconfundible forza, corpo e sabor.

O feito de engadir o dobre de malte a cervexa, é unha solución atopada no século XIX para a conservación da cervexa. Cando o bo tempo chegaba, a produción de cervexa se detiña debido as altas temperaturas, que non permitían a correcta fermentación do mosto coa levadura. Para contrarrestar os seus efectos no último lote, o de marzo, engadíaselle o dobre de malte para que puidese aguantar todo o verán sen botarse a perder. De aí o nome Märzenbier (Cervexa de Marzo).

Märzenbier, Tostada, 7,2% cont. Alc.

Inedit Damm

Inedit é unha cervexa única elaborada con malta de trigo, cebada, lúpulo, cilantro, regaliz e pel de laranxa.

De alta intensidade e complexidade aromática, o seu aspecto é lixeiramente turbio. Moi frutoso e floral en nariz, con sensación de lévedo fresco e recordos a especias doces. De textura cremosa e fresca, suave volume e carbónico delicado. Postgosto largo e de recordo afable. e en cada composición esta cervexa cambia de bouquet e adapta as súas calidades: un carácter suave con personalidade complexa.

Pale Ale, Trigo, 4,8% cont. Alc.

A.K. Damm

Alsacia é peculiar. As culturas francesa e alemán construyeron un modo de ser: o estilo alsaciano, unha mezcla de sofisticación e pragmatismo. E ao falar de cervexas, nos aparece A.K. Damm como o digno exemplo do alsaciano na súa esencia: a suavidade e o carácter.

Quenes estuberan algunha vez en Alsacia puideron encontrar cigüeñas, incluso en inverno. Xa forman parte do entorno. Son o símbolo da rexión. E por esta razón, A.K. Damm a daoptou como o seu icono.

Pilsner, 4,8% cont. Alc.

Damm Lemon

6 partes de cervexa e 4 partes de limón.

Do inxenio de algún barman do mediterráneo naceu, fai moitos anos, a clara. Unha receita que se converteu nunha tradición e carecterizase por a mezcla de 6 partes de cervexa e 4 de limón.

Anos máis tarde, Damm, decidió elaborar unha clara de máxima calidade respetando a receita tradicional.

Así naceu, Damm Lemon. Unha clara elaborada coa selección dos mellores ingredientes, 6 partes de Estrella Damm e 4 partes de limóns mediterráneos e un lixeiro toque de lima que reforza en boca a sensación refrescante.

Clara de limón, 3,2% cont. Alc.

Daura (Sen gluten)

DAURA É SABOR A CERVEXA

Os Mestres Cervexeiros de Damm xunto ca Unidade de Glute do CSIC (Consello Superior de Investigacións Científicas) foron pioneiros en desenrolar unha cervexa apta para celíacos con todo o sabor. Podemos definir Daura como o sabor de “a cervexa de sempre”, xa que se elabora co seu principal ingrediente: malta de cebada.

Lager, Rubia, 5,4% cont. Alc.

Daura Marzen (Sen gluten)

A primera dobre malta sen gluten

En 2014, Damm lanzó Daura Märzen: A primera dobre malta sen gluten. É unha cervexa diferente e especial que ten máis forza, máis corpo e máis sabor, pero a mesma garantía de calidade que Daura. De sabor intenso e contido alcohólico de 7.2% vol.

Märzenbier, Tostada, 7,2% cont. Alc.

Free Damm

Elaboramos Free Damm cos mesmos ingredientes que utilizamos para elaborar una cervexa con alcohol. Engadimos levadura e deixamos que a fermentación produza alcohol de maneira natural. Despois, gracias a unha avanzada técnica que denominamos destilación ao vacío, podemos eliminar o porcentaxe de alcohol hasta chegar a 0,0% e manter a cervexa no seu estado puro.

O resultado é unha cervexa 0,0 lixeira, fresca e de equilibrado amargor, moi baixa en calorías.

Lager, 0,0% cont. Alc.

Bock Damm

Damm concibió a sua primera Bock-Damm en 1888, seguindo as técnicas de elaboración tradicionais de os mestres cervexeiros de Munich para recuperar o auténtico espíritu da Negra Munich.

A virtude da Negra Munich manifestase no seu sabor peculiar. En cata, ofrece uns valores cheos de matices: corpo vigoroso, sabor acentuado a malta tostada (discretamente amargo) cun final vagamente duce.

É unha cervexa de cor negra, cristalina, de sabor suave, lixeiramente tostado e ten un amargor suave. A cor da escuma é caramelizada e se aprecia unha densidade maior comparada coas súas hirmás loiras.

Darck Lager, Negra, 5,4% cont. Alc.

Estrella Damm

Estrella Damm é unha cervexa tipo lager elaborada con malta de cebada, arroz e lúpulo, seguindo a receita orixinal dende a súa fundación, en 1876.

Esta cervexa, elaborada 100% con ingredientes naturais, en marzo de 2015 fue distinguida como “a mellor cervexa española do ano” ao obter o “Spain Brewery Awards”, otorgado por o xurado da New York International Beer Competition.

Lager, 5,4% cont. Alc.